Injekteringspumpar 


Vi tillhandahåller Wagner membranpumpar för polyuretan, epoxi och andra kemiska vätskor. Membranpumpen drivs av en underhållsfri 1-fas elmotor av hög kvalitet.
Membranpumpen arbetar i motsats till kolvpumparna utan packningar och kolvar, därmed kommer kostsamma slitdelar i mindre utsträckning i beröring med polyuretanen varvid arbetsavbrott och servicekostnad minimeras.

Håller jämnt tryck upp till 250 bar, är lätt att använda och enkel att rengöra. 

Vi levererar alltid membranpumpen testad och kompletterad med pålitliga lösningar för att kunna tas i bruk direkt vid leverans.

Finns i två olika utförande beroende på typ av vagn.

Produktinformation Injekteringspump SF23CR.pdf

Produktinformation Injekteringspump SF23CR-i.pdf


Vi kan även erbjuda andra membranpumpar för injektering – vänligen kontakta oss.


När det gäller injektering av, t.ex. epoxi, rekommenderar vi den mindre och lättare PPW kolvpumpen som är borrmaskinsdriven. Maskinen har en större känslighet när långsam ökning av trycket är viktigt. Kolvpumpen kan nå ett tryck upp till 400 bar om så erfordras. Är volym per minut av vikt bör en membranpump istället användas.

Produktinformation Kolvpump 1002.pdf
Produktinformation Kolvpump R1001.pdf


Med batteridrivna kolvpumpen SP 380 Accu finns möjlighet att injektera utan framdragen ström.

Maskinen är tänkt för lite mindre uppdrag alternativt uppdrag som innebär att man flyttar runt utrustningen mycket. Denna variant är lämplig för injektering med polyuretan 1K och injekteringsepoxi, maskinen går också att få utrustad med sugslang och sprutpistol om även sprutmålning är aktuellt.

Produktinformation Batteridriven kolvpump SP 380 Accu.pdf


Pumparna levereras färdiga för injektering och finns i olika modeller beroende på typ av injekteringsmaterial, volym och metod – kontakta oss för rådgivning.


Vill du bli uppringd?

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig